Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Şubat 2018

AK Parti Maltepe için Veysi Akay’ın ismi konuşuluyor

AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatında hareketli gelişmeler oluyor. 3,5 yıl önce göreve gelen AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban bu kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından Veysi Akay’ın ismi sesli bir şekilde Maltepe’de konuşulmaya başlandı. Hem teşkilatları kucaklayacak hem de halka dokunabilecek bir ismi kongrede aday göstermek isteyen genel merkez ve ilde ismi konuşulmaya başlanan Veysi Akay tecrübeli bir siyaset adamlığının yanı sıra ilçeye de hakim bir isim…

Partinin kuruluşundan beri teşkilatlarda görev alan ve Kadıköy İlçe Yönetimlerinde 2004-2011 yılları arasında kutlu davaya hizmet eden Veysi Akay, daha sonra Maltepe’de hem Sosyal İşler hem de Halkla İlişkiler Birimlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İl Sivil Toplum Halkla İlişkiler Biriminde başarılı çalışmalara da imza atan eğitimci Akay, aynı zamanda Akay Okullarının kurucusu.

Güler yüzlü ve candan davranışlarıyla da etrafında sevilen Veysi Akay, teşkilatlarda ve çevresinde gönül adamı olarak bilinir. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun İstanbul’da kanaat önderi de olan Akay’ın uzun yıllardır eğitim camiasının içinde olması hasebiyle tanınmışlık oranı da çok yüksek.

Velhasıl; Maltepe teşkilatlarını kucaklayacak bir isim aranıyorsa çok öteye gitmeye gerek yok, teşkilatın içinden biri olan Veysi Akay, görev verildiği taktirde yerel seçimlerde Maltepe Belediyesi’ni kazanacaklarının sözünü de şimdiden veriyor.

selyus