Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Nisan 2022

AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı gönül sofrasında buluştu

AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı Vefa İftarı, yoğun katılımla gerçekleşti.

İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya’nın öncülüğünde gönüllülerin birleştiği iftar sofrasına İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, önceki dönemlerin İlçe Başkanları Avukat Kamil Barkır, Avukat Ümit Çoban, Mehmet Erikçi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mahalle Başkanları, AK Parti Maltepe’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alan teşkilat mensupları katıldı.

“TEŞKİLATIMIZ GÖNÜL BAĞINI HİÇBİR ZAMAN KOPARMADI”

Programda selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, “Kuruluşundan bu yana davamıza dört elle sarılan ve gönül bağını hiçbir zaman koparmayan teşkilat mensuplarımızla iftar sofrasında buluştuk. Ne zaman ihtiyaç duduysak bizlere desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDE TARİHTE İZ BIRAKACAK ÇOK ÖNEMLİ SEÇİMLER VAR”

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, “Kuruluşundan bugüne davası uğruna ter akıtan, Büyük Türkiye mücadelesinde teşkilatlarımızda üstlendiği sorumluluklarla omuz veren, Maltepe Teşkilatımızın emektarları teşkilat mensuplarımızla iftar sofrasında ahdimizi yineledik. Yoğun katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun. Önümüzde tarihte iz bırakacak çok önemli seçimler var. Bu tarihi seçimlerde siz tecrübeli yol arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak ve gönül verdiğimiz davaya dört elle sarılmamız dileğiyle Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum” dedi.

selyus