Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Aralık 2021

AK Parti Maltepe ‘Vira Bismillah’ dedi

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, 2023 ve 2024 hedefleri için oluşturduğu yeni yönetimi ile ilk tanışma toplantısını yaparak ‘Vira Bismillah’’ dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan ve İstanbul İl Başkanlığınca kendisine tebliğ edilen AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı.

Erdoğan Akkaya’nın Başkanlığında gerçekleşen tanışma niteliğindeki toplantıya Maltepe’den Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Öksüz, AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“MALTEPE’Yİ 2023 VE 2024’E TAŞIYACAĞIZ”

Yönetim kurulu üyeleri ayrı ayrı kendilerini tanıtarak söz aldığı toplantıda kısa bir açıklama yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, “Bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde Maltepe’ye hizmet ettik ve bundan sonra da sıra Maltepe’yi 2023 ve 2024′ taşımaya geldi. İnşallah hep birlikte gelecek nesillere layık bir Maltepe’yi inşa edeceğiz. Derdimiz millet, derdimiz memleket, derdimiz Maltepe.. Yine yeniden gür bir sesle ‘Vira Bismillah’” dedi.

selyus