Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mart 2022

AK Parti Maltepe, “Yerel Yönetimler Gündemli Danışma Meclisi” gerçekleştirdi

AK Parti Maltepe Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi gerçekleşti. İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya öncülüğünde SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen Danışma Meclisi’ne İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Savul, Ferhat Dağ ile Fatih Karaman, önceki dönem İlçe Başkanı Avukat Kamil Barkır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, Türk Kızılay İstanbul Büyükşehir Şube Başkanı Kadem Ekşi, belediye meclis üyeleri, üç kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı.

İlçe teşkilatlarının faaliyetlerini anlatan bir slayt gösterimi gerçekleşti. Danışma Meclisi, Yerel Yönetimler Gündemli olduğu için Maltepe İlçesi CHP’li belediye kadroları tarafından yönetiliyor. AK Parti’li Belediye Meclis Üyeleri, belediye yönetiminin bir icraat olmadığından ilçeye yapılmış hizmet yönünde bir şey anlatamadılar.

TEŞKİLATLARIMIZ VE MECLİS ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, “Gönül isterdi ki belediye başkanımız olsun. Gönül isterdi ki bizden sonra belediye başkanımız çıksın yaptığı ve yapacağı projeleri anlatsın. Hizmet alamadığı için 13 yıldır heba olmuş, boşa zaman geçirilmiş Maltepe’de yaşıyoruz. Onun için 2023 ve 2024 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Teşkilatlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz.”

“DIŞARIDAN KESİNLİKLE BORÇ ALMAYACAĞIZ DEDİLER ANCAK 578 MİLYON DOLAR BORÇ ALIP ONUN TÖRENİNİ YAPTILAR”

Bu bölgenin bir milletvekili olarak söylüyorum, AK Parti’li Belediyelere kıyasla CHP belediyelerde maalesef hiçbir icraat göremiyorum. Büyükşehir belediyesi de büyük vaatlerle kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, seçim kampanyalarında maalesef gökteki yıldızlar dahil ne çok vaatte bulunmuştu. Ama geçen 2.5 senelik zaman dilimi içerisinde aklımızda kalan sadece şu var: “Temel atmama töreni” ve genel başkanlarını getirerek göstermelik olarak bir çeşme açılışı yaptılar. Dışarıdan kesinlikle borç almayacağız dediler ancak 578 milyon dolar borç alıp onun törenini yaptılar. AK Parti’li belediyenin geçmiş dönemde başlattığı tüm faaliyetleri durdular. Metrobüs çalışma hatlarını durdurdular. Hatta metrobüs inşaat istasyonuna hafriyat dökerek üstünü kapattılar. O istasyonları da iptal etme girişiminde bulundular.”

selyus