Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Mart 2019

AK Parti Maltepe’nin genç ve tecrübeli meclis üyesi adayı

Gençlerin yol arkadaşı Av. Mehmet Can Erdündar, AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi aday gösterildi. 

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Can Erdündar, Cumhur İttifakı Maltepe 2. sıra Maltepe Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. AK Parti İstanbul İl Yönetiminin en genç üyelerinden olan Erdündar, AK Parti Maltepe İlçe Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı.

Maltepe’de hem AK Parti İlçe Yönetimiyle olan güçlü ilişkisi hem de gençlerle arasındaki kuvvetli bağdan dolayı Mehmet Can Erdündar başarılı bir seçim çalışması yürütüyor. Gece gündüz demeden gençlerle birlikte sahada olan Erdündar, Cumhur İttifak’ının Maltepe’de zafere ulaşması için ter döküyor.

MEHMET CAN ERDÜNDAR KİMDİR?

1990 Van doğumlu olan Erdündar, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Medipol Üniversitesi’nde Kamu Hukuku alanında yüksek lisans yaptı. Marmara Üniversitesi’nde İktisat Tarihi alanındaki Yüksek Lisansına ise devam etmektedir.

AK Parti Marmara Üniversitesi Başkanlığı, İBB Gençlik Meclisi Hukuk ve İnsan Hakları Komisyon Başkanlığı, AK Parti İstanbul Gençlik Kollarında Yönetim ve Yürütme kurullarında görev aldıktan sonra son Olağan İstanbul Kongresi ile AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Birçok Sivil Toplum kuruluşunda da aktif görev alan Erdündar, Hürriyet ve Adalet Derneği Genel Sekreteri olarak 15 Temmuz Darbe davalarında da aktif görev almış olup halen Bakanlar Kurulu kararı ile Kamu yararı statüsü kazanmış olan Yeni Dünya Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak vakıf faaliyetlerine devam etmektedir.

Cumhur İttifakının Maltepe ikinci sıra meclis üyesi adayı olan Mehmet Can Erdündar evli olup, serbest avukat olarak çalışmaya devam etmektedir.

selyus