Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Ocak 2019

AK Parti Pendik’ten anlamlı buluşma

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı için müracaat eden aday adaylarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Rüstem Kabil’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve aday adayları katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, belediye başkan adayının etrafından birleşip 31 Mart akşamına kadar çalışılacağının sözü verildi.

AHMET CİN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gecede bir açıklama yapan tecrübeli siyaset adamı, Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, “Teşkilat terbiyesi almış, mesuliyet duygusuna sahip tüm aday adayı arkadaşlarıma gösterdikleri teveccüh için, toplantımıza katılım sağlayan İstanbul Milletvekilimiz Av. Mihrimah Belma Satır’a AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’e ayrı ayrı teşekkür ederim. Durmaya, dinlenmeye hakkımız da niyetimiz de yok. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Tevazu, samimiyet, gayret ile 31 Mart’a hazırız” dedi.

selyus