Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ekim 2023

AK Parti SHİB’de İstanbul’dan 2 tanıdık

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olarak girdiği AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, 7 Ekim’de yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrenin hemen ardından Merkez Karar Yönetim Kurulu’nu (MKYK) toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) açıkladı. Yürütme Kurulu Başkanları hiç vakit kaybetmeden kendi komisyonlarını oluşturmaya başladı.

Bu anlamda yoğun bir çalışma yürüten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı (SHİB) Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayı ile Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcıları’nı belirledi.

Belirlenen isimler arasında İstanbul teşkilatlarının yakından tanıdığı AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi iki isim var. 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Şengül Karslı ile 28 Dönem Milletvekili adayı ve MKYK Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Aydoğan Ahıakın SHİB kadrosunda kendilerine yer buldular.

SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCILARI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın Başkanlık yaptığı SHİB de şu isimler bulunuyor: Şengül Karslı, Aydoğan Ahıakın, Ömer Serdar, Mehmet Tunçak, Cem Duran Uzun, Mehmet Yüksektepe, Orhan Kırcalı, Kemalettin Yılmaztekin, Fatih Çiftçi, Murat Alparslan..

selyus