Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine, sosyal medyada başta muhalefet partileri, FETÖ ile bazı kesimler tarafından yapılan algı operasyonları ve spekülasyonlara karşı AK Parti kurmayları, Twitter’da daha aktif olacak.
Her fırsatta kurmaylarını sosyal medyadaki algı operasyonlarına karşı daha aktif cevaplar verilmesi konusunda uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak SMA hastalarıyla ilgili yapılan propagandalara cevap verilmesi için talimat vermişti. Bu kapsamda AK Parti, sosyal medyadaki yalan haberlere ve söylemlere karşı ‘haftalıkyalanlar’ hashtag’i ile bir metin hazırlayacak. Metinde, sosyal medyadaki iftiraların doğruları anlatılacak. Böylelikle AK Parti, sosyal medyadaki yalanları doğrularıyla çürütecek. Bu metinler, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve teşkilat tarafından paylaşılacak. İlk ‘haftalıkyalanlar’ metni yayınlandı.
TEŞKİLATLARA BRİFİNG
Yine, AK Parti il teşkilatlarına da gündemle ilgili brifing verilecek. AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerin daha iyi anlatılması konusunda yoğun bir şekilde çalışacak olan il teşkilatları, sosyal medyadan yapılan algı operasyonları karşısında vatandaşı bilgilendirecek. Ayrıca, 11 milyona yakın parti üyeleri senkronize bir şekilde hareket edecek ve doğruların anlatılması sağlanacak. Ebru Karatosun / İHA
AK Parti, sosyal medyadaki yalanları doğrularıyla çürütecek
Benzer Haberler
-
Bakan Hakan Fidan: “Eyleme ihtiyacımız olduğu kadar bilgiye, öğrenmeye, tecrübe aktarımına da ihtiyacımız var”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i kabul etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete tepki: “Yolsuzluk yapmadıysanız, rüşvet almadıysanız bu telaş hali niye?
-
Murat Kurum’dan CHP’li Özel’e cevap: “Engel oluyor dediğin Murat bitiriyor”
-
Bakan Kurum: “İstanbul’umuzu kentsel dönüşümle yenileyeceğiz, sosyal konutlarla güçlendireceğiz”
-
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: “Terör suçluları idam edilsin”
-
Bakan Bak: “Arnavutköy’de spor altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek”
-
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Bugün terörsüz Türkiye’yi konuşuyorsak katettiğimiz mesafe sayesindedir”
-
Milli Güvenlik Kurumu toplantı sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı
-
Sami Özdil, “Özgür Özel dün sandığı süs, milleti figür gören tek parti zihniyetinin mirasçısıdır”
-
AK Parti Milletvekilleri Üsküdar’da mahallelere çıkarma yaptı
-
Kürşad Zorlu: “2028’de önce Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz, ardından da İstanbul’umuzu yeniden alacağız”


