Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mart 2016

AK Parti Ümraniye’den Yeşilay ziyaretleri

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Muslu ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ziynet Demiröz, 1-7 Mart tarihleri arasında yapılan ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’ nedeniyle Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Medine Yazıcı Güleç’i ziyaret ettiler.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Muslu ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ziynet Demiröz ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’ nedeniyle Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Medine Yazıcı Güleç’i ziyaret ettiler. Başkan Bilgin ile Muslu, Başhekim Güleç’e hastaneyle ilgili üzerlerine düşen bir göre olursa her zaman hazır olduklarının ifade ettiler.

Başkan Bilgin ve ekibi Başhekim Doç. Dr. Medine Yazıcı Güleç’e misafirperverliğinden dolayı ettiler.

Yaptıkları ziyaretle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı olarak 1-7 Mart tarihleri arasında düzenlenen ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’ nedeniyle bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizden birini de Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Medine Yazıcı Güleç hanıma yaptık. Kendisinden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ayrıca kurumun bizden bir isteği olduğunda elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu Başhekim Güleç’e ilettik. Başta Ümraniyeli hemşerilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’nı tebrik ediyorum” dedi.

Haber / Fotoğraf: Süreyya Atlı

selyus