Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Mayıs 2016

AK Parti Üsküdar Gençliğinin 1 Mayıs kutlaması

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısı ile Üsküdar’da sokakları pırıl pırıl yaparak temizleyen Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri işçilerini sabahın erken saatlerinde bularak, bayramlarını tebrik ettiler.

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısı ile Üsküdar’da sokakları pırıl pırıl yaparak temizleyen Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri işçilerini sabahın erken saatlerinde bularak, bayramlarını tebrik ettiler. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse’nin öncülüğünde yapılan bu güzel çalışmada gençler, tebrik etmekle de kalmadılar, sizin bu anlamlı gününüzde yanınızdayız diyerek işçilerin ellerinden araç-gereçleri aldılar ve sokakları temizlemeye başladılar. İşçi gençlik buluşmasında çok samimi ve saygın bir ortam oluştu.

İşçilerin görevlerini yaşayarak onlara destek veren Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, “En güzel 1 Mayıs onları anlamakla yaşanır. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nda Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri’ndeki emekçilerimizin bu güzel gününde onlarla birlikte olduk.” 

selyus