Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Şubat 2020

AK Parti Üsküdar’ın Ömer’i, Adem Kaan Pehlivan’dan övgüyle bahsediliyor

Göreve geldiği günden bu yana göze batan çıkışlarıyla İstanbul teşkilatlarında örnek icraatlar ortaya koyan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Ocak ayı içinde yapılan üye kampanyasında da başarılı bir ekip çalışması yaparak, İl Başkanlığında gerçekleşen ödül töreninde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirini topladı.

Katıldığı parti toplantılarında il ve ilçelerde ‘Ömerleri bulalım’ diyen Başkan Erdoğan, Üsküdar’ın Ömer’ine üye çalışmalarındaki başarılarından dolayı ödülünü takdim etti.

Başkan Pehlivan’ın bu başarılı çıkışının hakkını veren bir başka isim ise Üsküdar teşkilatlarının kurucu ve tecrübeli ismi Oflu Hüseyin Şahin oldu.

“SAYENDE ÜSKÜDAR İLÇEMİZ İLK GÜNKÜ GİBİ HEYECANLA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR”

Sosyal medya hesabından AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan’ı öven Oflu Hüseyin Şahin, “2002 ruhunu canlandırdın. Delikanlı, bana Mehmet Küçük kardeşimizi hatırlatıyorsun. Sayende Üsküdar ilçemiz ilk günkü gibi heyecanla başarıdan başarıya koşuyor. Yükün çök ağır biliyorum başkanım. Reisin ilçesini yönetmek kolay değil. Allah yardımcın olsun inşallah. Amin.”

selyus