Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Ağustos 2023

AK Parti yerel seçimler için harekete geçti

AK Parti’de yerel seçim hazırlığı sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına ‘sahayı boş bırakmayın’ talimatı verdi. Şehir buluşmaları yapılarak her kesimden vatandaşa ulaşılacak.

AK Parti, yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştı. Bu kapsamda, teşkilatların yanı sıra kabine üyeleri ve milletvekilleri de sahada olacak. Şehir buluşmaları ile her kesimden vatandaşa ulaşılacak.

Türkiye’nin dört bir tarafında şehir buluşmaları yapılacak. 81 ilde esnaf ve iş yeri ziyaret edilecek. Yerel seçim yaklaşırken AK Parti saha çalışmalarına hız verdi.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ SAHA İNİYOR

Yerel seçim çalışmaları kapsamında bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekilleri 81 ilde sahada olacak. Kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar yapılacak. Şehir buluşmaları kapsamında her kesimden vatandaşa ulaşılacak. Büyükşehirlerde yapılacak programlara ağırlık verilecek.

YENİLENME SÜRECİ BAŞLADI

Teşkilatlardaki yenilik süreci de devam ediyor. Bugüne dek 23 ilçe başkanı değiştirildi. Bu sayı artacak. İl ve ilçelere yeni atamaların yapılması da bekleniyor. Ardından aday olacak isimlere yönelik mesai başlayacak.

Teşkilat 24 Ağustos’a kadar istifaları kabul edecek. Öne çıkan isimlerin performansına bakılacak. Toplumda karşılığı olan adaylara öncelik verilecek. (Kaynak: TRT Haber)

selyus