Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Temmuz 2017

AK Parti’de alnı öpülesi ilçe başkanları da var

15 Temmuz darbe kalkışmasının birinci yılı dolayası ile bütün Türkiye’de etkinlikler ve önemli açıklamalar yapılıyor. Bunların yanı sıra hem geriye dönük hem de yıldönümü dolayısı ile haberler, sosyal medya da ise fotoğraf paylaşımları yayınlanmakta.

Birde o gece çok önemli işler yapmasına rağmen tevazu davranarak, bugüne kadar açıklamayan siyasiler de var. Bu siyasilerden biri de AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin. Başkan Şahin, Kadıköy Teşkilatlarına daha henüz ne olduğu tam olarak bilinmezken bile saat 22,44 milleti hazır olmaya davet etmiş ve 25 bin teşkilat mensubuna da saat 23,07’de acil mesaj göndererek herkesi yakınlarıyla birlikte ilçenin önüne davet etti. 25 bin kişiden fazla insana aynı anda mesaj göndererek binlerce insanı AK Parti İlçe Başkanlığı’nın önünde toplayan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gece bağlandığı CNN Türk’te ‘bütün halkımı meydanlara, havalimanlarına çağırıyorum. Ölümüne ölümene’ açıklamasının ardından teşkilatıyla birlikte eski adıyla Boğaz Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yürüdüler.

Türkiye’de teşkilatların içinde ilk mesajı atan birkaç kişiden bir olma başarısını gösteren Başkan Şahin’in ta, kalkışmasının başında kararlı duruşunu, amasız fakatsız devletin yanında olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığını, partisine olan sadakatini, Onurlu Milletimize, bayrağımıza ve vatanımıza bakış açısını da ortaya koymuş oldu.

selyus