Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Temmuz 2017

AK Parti’de bazı belediye başkanları ile il başkanları hedefte!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde genel merkez binasında bakan ve milletvekilleri ile bir araya geldiği toplantıda ‘yorulan varsa kenara çekilsin, yerini başka arkadaşa bıraksın’ sözünden anladığımız o ki özellikle belediye başkanları ile il başkanlarını kastediyor. Bakana yerini bırak demesine gerek olmadan başarısız bulduğunu alır bir başka isimi görevlendirir. Yorulan milletvekili varsa ki vardır, onları da kastetmiyor, çünkü seçimle gelen bir milletvekili bıraksa yerine bir başka partili arkadaşı gelemez.

Reisin burada öncelikle hedeflediği kesim sorunlu olan ve ucundan, kenarından, ya da tam ortasından FETÖ’ya bulaşanlar ve de metal yorgunluğu olan bazı Büyükşehir Belediye Başkanları, İl ve İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ile İlçe Başkanlarıdır.

Ayrıca bazı il ve ilçe belediye başkanlarının da kripto FETÖ’cu olduğu iddia ediliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermediği için bizde vermeyelim ancak yazılı ve görüntülü basında bir yıldır yazılan, çizilen ve görüntülenen haberlerde ortada! Hangi belediye başkanı ile hangi il başkanı partiye zarar veriyor anlaşılıyor.

FETÖ’ye bulaşan bu başkanlar, ya kendileri gizli bağlantılarını sürdürdü ya da kardeş, damat, ağabey gibi yakınları aracılığıyla örgütle dolaylı yollardan anıldılar. Netice itibariyle Fetullahçı Terör Örgütü ile bir şekilde bağları bulunuyor!

Ya da bazılarında metal yorgunluk hat safhada..

Bu arada İstanbul’da AK Parti’li bazı ilçe belediye başkanları ile ilçe başkanları, yorulma ve yorgunluğun ötesinde çok beceriksiz çıktılar. Sadece İstanbul Anadolu Yakası’nda bir kaç tane belediye başkanı ve 6-7 tane ilçe başkanı sayabiliriz. İstanbul’un tamamını siz düşünün!

Bu arada il yürütme ve yönetiminin içinde de heyecanı bitmiş, yorgun, bitik ve ayrıca yetersiz isimlerin olduğunu da söylememiz lazım…

Bir il başkan yardımcısı düşünün 2,5 yılda bir tane birim komisyon toplantısı yapmamış! Onda değil metal yorgunluk o bitkisel bir hayattadır. Tabi onu orada tutanda da kabahat yok değil!

Vatandaşlar tarafından cimer ve diğer kurumlara sürekli şikayetler yapılınca Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuya da değinerek: FETÖ ile mücadelede asil isimlerin değil de sıradan insanların üzerine gidildiği yönünde şikayetlerin olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti’lilerin vazifesini yapması çok önemli. Profesyonel deformasyon diye bir hastalık var. Yorulan varsa kenara çekilsin, yerini başka arkadaşa bıraksın. Yorulanla yola devam etmek eşyanın tabiatına aykırı. En iyi tatil milletle birlikte olmaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatlarla hareket etmeli ve teşkilata saygı esastır”

selyus