AK Parti Grup Başkanı Güler, partide görev değişikliği olacağının sinyalini verip “Kötü örnek olanlar, çakarlı araba vs. kullananlar olabilir. Bu tür yanlışları olan, yorulan arkadaşlarımız için görev değişiklikleri olacaktır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parti içi değişimler ve iddialar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Hürriyet gazetesinin geleneksel sabah kahvaltısına katılan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Acil çözüm bekleyen noktalara çözüm üretmekle beraber iyileşmeyi de beraberinde getirmemiz lazım. Kötü örnek olanlar, çakarlı araba vs. kullananlar olabilir. Bu tür yanlışları olan, yorulan arkadaşlarımız için görev değişiklikleri olacaktır” dedi.
“ÖZGÜR ÖZEL BAŞBAKAN OLACAK” İDDİALARI
Hande Fırat, Güler’in ziyaretini köşesine taşıdı. Fırat, Güler’in ‘AK Parti ile CHP’nin parlamenter sisteme dönmek için çalıştığı, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağı, Özgür Özel’in ise Başbakanlık koltuğuna oturacağı iddiasını kesin bir şekilde yalanladığını yazdı.
Hande Fırat, Güler’in şunları söylediğini aktardı:
ERDOĞAN ADAY OLACAK MI?
Siyasette birçok plan yapılır, konuşulur. Ben hadiseye Mevlana Hazretlerinin sözü ile bakarım; ‘Dün artık geçti, düne yapacağın bir şey yok. Yarın daha henüz gelmedi. Bugünü bizim iyi değerlendirmemiz lazım.’ Gündemimiz bugün için ülkemize daha iyi neler yapabileceğimiz.
Erdoğan’ın yerine kim gelecek diye bir şey olmaz, bir daha Ahmet Davutoğlu örneği yaşanmaz. 2030’a doğru tüm dünyada yapılan hesaplar var. Bu nedenle de Erdoğan’ın liderliği çok önemli. Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
AK Parti’de yorulan, yanlış yapan ve kötü örnek olanlar için değişim yolda
Benzer Haberler
-
Bakan Yerlikaya, “Kabine dönemimizde 58 farklı ülkeden kırmızı bültenle aranan 588 suçlu Türkiye’ye getirildi”
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Bir ülkede iki ordu olmaz, iki silahlı güç olmaz”
-
AK Parti’nin ‘Terörsüz Türkiye’ raporu: Yatırımlar katlanacak
-
AK Parti: “Teyit olmadan yeni aşamaya geçilmemeli”
-
Terörsüz Türkiye’nin Meclis takvimi netleşiyor: Rapor yazımı için her partiden bir kişi olacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Kocabıyık tahliye edildi
-
Enver Aysever, “Hırsızların elini sıkmam”
-
Hilmi Türkmen, makam aracını köpeğe tahsis eden Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’i eleştirdi
-
AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Nuray Utku atandı
-
Milletvekili Ayaydın: “Bu ülkenin gemisi AK Parti, kaptanı Sayın Erdoğan’dır”
-
İhraç talebiyle PM’ye sevk edilen CHP’li Çakır partisinden istifa etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hiçbir ayrım yapmadan şehrine hizmet edenin yanında, şehrini yağmalayanın karşısında olacağız”


