Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 1 Haziran 2021

AK Parti’li 3. Bölge belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doktor Malik Ejder Batur ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Belediye Başkanları Bağcılar Belediyesinde bir araya geldi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda katılımcılar, yerel yönetimler olarak sunulan hizmetler ve ileriye dönük çalışmalar konusunda istişarede bulundu.

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Doktor Malik Ejder Batur, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Güngören Belediye Başkanı Doktor Mimar Bünyamin Demir, Bahçelievler Belediye Başkanı Doktor Hakan Bahadır, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner katıldı.

“KONUKLARIMIZI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUM”

Yapılan görüşmelerde yerel yönetimlerin çalışmaları ve geleceğe dönük projeler konuşuldu. Önemli değerlendirmelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Çağırıcı, “Görev yaptığımız bölge adına neler yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunduk. Konuklarımızı ağırlamaktan onur duydum. İştiraklerinden dolayı misafirlerimize gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Toplantının ardından yeni hizmet binasını gezildi.

selyus