AK Parti’yi düşürdüğü hale bakın!!!

AK Parti’li Akbaşoğlu: 5 kişilik aile günde 3 öğün simit yese 2020 TL’lik asgari ücretten 1120 TL cebinde kalır diyerek salondaki insanlarla adeta alay ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu emekçilere yönelik “simit-çay” hesabı yaparak 5 kişilik bir ailenin günde 3 öğün yemekte simit yiyebileceğini ve bu şekilde asgari ücretten cebine para kalabileceğini savundu. İnanın şaka gibi..

Dünyanın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan ve Türkiye’de yüzde 52 oy alan AK Parti gibi bir kurumda üst düzey yöneticinin cahilliğine bir bakın!

AK Parti’yi zorda bırakan bir Akbaşoğlu mu var? Tabiki hayır!! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işinin ne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz!

AKBAŞOĞLU BAKIN NE HALLERE DÜŞTÜ!

Konuştukça rezil olan ve partinin itibarını zedeleyen AK Parti’li Akbaşoğlu: 5 kişilik aile günde 3 öğün simit yese asgari ücretten 1120 lira cebinde kalır. Asgari ücretli çalışan kişi 5 kişilik ailesine günde 3 öğün simit yedirse, ayda cebine 1120 lira para kalır, iyi değil mi?” sözleri yurttaşların tepkisini topladı.

Akbaşoğlu, Çankırı’da bir çayın 1 TL, simit fiyatının da 1 TL olduğunu öne sürerek “5 kişilik bir aileden yapacağım hesabı. Ak Parti kurulduğunda 2002 yılında asgari ücretli vatandaşımızın maaşı sabah, öğle, akşam çay simit almaya yetmiyordu. Şimdi asgari ücretlinin maaşı ne kadar, 2 iki bin yirmi lira. Koyduk kenara. Bir çay bir simit iki lira. Beş kişilik bir aile bir öğünde 10 lira. Günde 30 lira. Ayda ne yapar, 900 lira. 2020 lira eksi 900 lira ne yapar; demek ki 1120 lira cebinde kalıyor. Daha mı iyi daha mı kötü? Soruyorum matematik yaptık muhterem, şöyle kalk bakayım ayağa” dedi.

Salondakiler, AK Parti’li Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun sözlerine hem güldü hem de tepki verdi!

AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı zorda bırakan Akbaşoğlu, görevinden ne zaman istifa edecek diye vatandaşlar merakla bekliyor!

selyus