Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Ağustos 2023

Akşener yol haritasını açıkladı: “Yerel seçime kendi kadrolarımızla gireceğiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin yerel seçimlerdeki yol haritasını açıkladı. Akşener, “Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız” dedi. Eski ortaklarına ve Kemal Kılıçdaroğlu’na adeta ateş püsküren Akşener, “Önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık. Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık. Biz milletin çağrısını dile getirdiğimiz için yankı odalarında ihanetle suçlandık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin yerel seçimlerdeki yol haritasını duyurdu.

Akşener, eski ortaklarına ve Kemal Kılıçdaroğlu’na adeta ateş püskürdü.

Akşener yaptığı açıklamada, “Önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık. Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık. Bu seçimin adeta kaybedilmesi için uğraşanlarla da mücadele ettik. Biz milletin çağrısını dile getirdiğimiz için yankı odalarında ihanetle suçlandık” ifadelerini kullandı.

AKŞENER YOL HARİTASINI AÇIKLADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin yerel seçimlere yalnız gireceğini açıkladı.

Akşener, “Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde İyi Parti olarak kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Yerel seçimi, genel seçim olarak okumadan, milletimizin iradesinin tecellisine imkan sağlayacağız. Tüm siyasi partilere açık ve net çağrı yapıyorum. Gelin hep birlikte vatandaşımızın tercihlerini yansıtacağı bir rekabet ortamı oluşturalım. Gelin birimiz seçime ayrı ayrı girelim. İş birliği elbette olabilir. Ama bütün siyasi partiler her birimiz tek tek girelim. Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Hiçbir ilçe ve beldede iş birliği yapmayacağız.” Akşam gazetesi

selyus