Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2024

Ali Tombaş, Sultanbeyli Belediyesi’nin hizmet bayrağını devraldı

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkanı adayı Ali Tombaş, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Mazbatasını aldıktan sonra Sultanbeyli Belediyesi’ne geçen Tombaş, burada gerçekleşen devir teslim töreni ile önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Keskin’den hizmet bayrağını teslim aldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’a hem İlçe Seçim Kurulu’nda hem de devir teslim töreninde AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ayhan Üşdi ve ekibi eşlik etti.

ALİ TOMBAŞ MAZBATASINI ALDI

Mazbata töreninde bir konuşma yapan Başkan Tombaş, “Mazbatamızı aldık. Desteğini bizden esirgemeyen kıymetli hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunarım. Seçim süreci boyunca yoğun emek sarf eden Yüksek Seçim Kurulu İlçe Başkanımıza ve üyelerine de teşekkür ederim.”

ALİ TOMBAŞ SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI NI DEVRALDI

Daha sonra belediyeye gelerek hizmet bayrağını devralan Başkan Tombaş şunları söyledi: “İnşallah biz de Sultanbeyli’de onun bıraktığı yerden bayrağı devralarak daha ileriye götürmek için, Sultanbeyli’deki her vatandaşımızla teşkilatımızla birlikte çalışacağız. Sultanbeyli’de projelerimizi gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Başkanımız belediyecilikte kimseyi ayırt etmedi, herkesi kucakladı. Bugün itibariyle Sultanbeyli Belediye Başkanı olarak göreve başlıyoruz. Bize oy versin vermesin herkesi kucaklayacağız, herkese gideceğiz, herkesin gönlünü alacağız. Önümüzdeki dönemde daha güçlü şekilde, siyasi partimizin ve davamızın devam etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

İlginizi çekebilir

AK Parti’den açıklama geldi

AK Parti’den açıklama geldi

selyus