Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mart 2024

Ali Tombaş, “Sultanbeyli’ni sizlerle birlikte yöneteceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum için Sultanbeyli Meydanı’nda miting düzenledi.

Sultanbeylilerin adeta akın ettiği mitin alanında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Sultanbeyli’nin tüm istek ve arzularını önümüzdeki dönem sizlerle birlikte başaracağız. Bu şehri sizlerle yöneteceğiz. Sizlerle birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Binlerce Sultanbeyli’nin katıldığı mitinge Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş’ın yanı sıra İBB Adayı Murat Kurum, İstanbul Milletvekilleri İsmail Erdem, Yahya Çelik, Hulusi Şentürk, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkan Vekili Ayhan Üşdi ve vatandaşlar katıldı.

“İSTEKLERİNİZİ YERİNE GETİRMEK İÇİN 31 MART’TA SİZDEN DESTEK İSTİYORUM”

Sultanbeyli Meydanı miting alanında bir konuşma yapan Ali Tombaş, “20 yıldır eser ve hizmet belediyeciliği yaptık, gönül belediyeciliği yaptık. Şimdi bundan sonra da aynı hizmeti, eseri ve gönül belediyeciliğini devam ettireceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda 100 proje ile karşınıza çıktık. 7 yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum. 20 yıldır siyasetin içindeyim. Her gittiğim yerde. Derneklerde, caddelerde, sokaklarda, hasta ziyaretlerinde hep istekleriniz vardı, şimdi bu isteklerinizi yerine getirmek için 31 Mart’ta sizden destek istiyorum. Ulaşımdan kentsel dönüşüme, sağlıktan eğime sosyal projelerden ekonomik projelere kadar Sultanbeyli’nin tüm istek ve arzularını önümüzdeki dönem sizlerle birlikte başaracağız. Bu şehri sizlerle yöneteceğiz. Sizlerle birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

selyus