Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Ağustos 2019

ALLAH AŞKINA “PARTİ BÖLÜNMESİN” REİS!

Öğrencilik yıllarından bu yana AK Parti’de önemli görevlerde bulunan tecrübeli siyaset adamı, önceki dönem Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’den Kutlu Dava’nın Lideri, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup. Bizzat altına imza atacağımız Şahin’in yazısı şöyle:

“Dilimizde tüy bitti; “AK Parti’de işler yolunda gitmiyor” diye uyarmaktan. Samimi öz eleştirilerimizi yanlış anladılar, yok saydılar. Siyasetimizin kalbi İstanbululu, devletin başkenti Ankara’yı kaybettik, daha ötesi var mı? Bir adım ötesi iktidarı kaybetmek. Geldiğimiz nokta maalesef bu; AK Parti olarak seçmenin uyarısını dikkate almazsak, mesaj alındı deyip de çözüm için yanlış adımlar atarsak, hasılı “milletin rahatsız olduğu yanlışlarımızı düzeltmezsek” bu millet bize çok daha büyük bir ders verir, bu böyle biline dostlar.

Millete rağmen siyaset yapılmayacağını en iyi bilen Sn. Genel Başkanımız olsa gerek. Yapılacak birkaç hamle her şeyi düzeltecek aslında. Bu beklenen hamlelerle millet bizi alkışlayacak ve milletin umudu AK Parti kurtulacak. Bu hamleler partinin bölünmesini de engelleyecek hiç şüphesiz. Yanlışları görmezden gelerek partide öz eleştiri yapanları hain ve bölücü olarak göstermekle bu süreçten sağ salim çıkmamız imkansız. Bu soruna; Partiyi bölüyorlar demek yerine, “partimizi böldürmeyelim” noktasından baksak ya da yanlış yapıyorlar demek yerine “biz nerede yanlış yapıyoruz” diyerek şapkayı önümüze alsak daha doğru olmaz mı? Öz eleştiri yapanların ortaya koyduğu hususların ekseriyetle milletin rahatsız olduğu konular olduğu da aşikar. Evet bütün mesele bu. Yanlışları düzeltelim, “2001’deki kurucu ruh ile yani gerçek AK Parti ile yola devam edelim..”

Makam mevki derdimiz yok. Koltuk başkalarının olsun, biz sadece milletin umudu AK Parti düzelsin istiyoruz. Biz, bizim olan gerçek AK Parti’yi istiyoruz. Siz kimsiniz diyeceksiniz? Biz; aşkını, sevgisini, enerjisini, gençliğini ve her şeyini karşılıksız olarak bu davaya verenleriz. Biz, 15 Temmuz’da ülkesi ve lideri için gözünü kırpmadan ölüme yürüyenleriz.

Arzumuz; milletin dilindeki dua olan AK Parti efsanesi bitmesin. AK Parti ile bütün mazlum coğrafyaların umudu haline dönüşen Yeni Türkiye ülkümüz sekteye uğramasın. Bilinsin ki; Ulu Çınar Türkiye’ye “Türk beklenendir” diyerek umutla bakan bütün mazlumların vebali üzerimizdedir. Selam ve dua ile…”

İsa Mesih ŞAHİN

selyus