Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mayıs 2017

Allah’ın adaleti Kavurmacı’yı bırakanlarınkine benzemez!

TUSKON soruşturmasında tutuklanan Fetullahçı Terör Örgütü’nün bir numaralı adamlarından Başterörist Fetullah Gülen denen haşhaşinin Pelsinvanyada kaldığı malikanenin yanından villa satın alan Ömer Faruk Kavurmacı ne yazık ki bizim adalet kanunlarımıza göre tahliye edildiği ortaya çıktı. Ancak; Allah’ın adaleti Kavurmacı’yı bırakanlarınkini benzemez.

TUSKON’un Başkanı, Terörist Rızanur Meral’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açıkça tehdit ettiği o meşhur toplantıda bulunan Ömer Faruk Kavurmacı, oturarak alkışladığı için tahliye edildi. Ayakta alkışlayanlar içeride..!!

Böyle bir adaletsizlik olabilir mi? Kavurmacı, Fetullahçı Terör Örgütü’nün Başteröristi Fetullah Gülen denen haşhaşinin Pelsinvanya’da kaldığı malikanenin yanından villa satın alacak ama bizim adaletimiz onu suçlu bulacak. Adama hadi ordan derler!

FETÖ’nün TUSKON yapılanmasına yönelik Fetullah Gülen ve 85 iş adamı hakkında hazırlanan iddianamenin şüphelilerinden Ömer Faruk Kavurmacı’nın avukatının itirazı üzerine tahliye edildiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON yöneticileri ve üye şirketlere yönelik 86 kişi hakkında iddianame hazırlanmıştı.

Kavurmacı’nın avukatlarının, iddianame hazırlanmadan önce müvekkillerinin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvuruda bulundukları ve müvekkillerinin tahliyesini istedikleri öğrenildi.

Talebi değerlendiren hakimliğin, tutuklu şüpheli Kavurmacı’nın sağlık sorunları gerekçeleriyle tahliyesine karar verdiği kaydedildi. İddianameyi hazırlayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun tahliye kararına itiraz ettiği ve sulh ceza hakimliğinin itirazı reddettiği belirtildi.

selyus