Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Eylül 2017

Ataş, “Fetullah kelimesi ona yakışmaz, o alçağın birisidir”

FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’i çok ağır eleştiren Ataş, “O kişiye Fetullah denilmesini de asla tasvip etmiyorum. Fetullah kelimesi ona yakışmaz, o alçağın birisidir. O terör örgütü elebaşısıdır. Ona Fetullah denilemez, denilmemesi gerekir.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Aile Yaşam Merkezi’nde 6. AK Parti Kahramankazan İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi’ne katıldı.

Ataş, 2001’de insanların yarınlarına umutla bakamadığı bir Türkiye olduğunu hatırlatarak, 2002’de iktidara gelen AK Parti sayesinde Türkiye’nin birçok alanda olumlu anlamda geliştiğini ve değiştiğini anlattı.

Ataş, 16 yıllık iktidarları döneminde hizmet vermeye çalışırken demokratik yollarla AK Partinin yolunu kesemeyenlerin, demokratik olmayan yolları denemek suretiyle Türkiye’nin önünü kesmeye çalıştığını ifade etti.

FETULLAH KELİMESİ ONA YAKIŞMAZ, O ALÇAĞIN BİRİSİDİR

2016’ya kadar bir çok yöntem denendiğini, en sonunda 15 Temmuz’da hain darbe girişiminin gerçekleştirildiğini belirten Ataş, “O kişiye Fetullah denilmesini de asla tasvip etmiyorum. Fetullah kelimesi ona yakışmaz, o alçağın birisidir. O terör örgütü elebaşısıdır. Ona Fetullah denilemez, denilmemesi gerekir. Onun asıl ismi Fetullah değildir zaten. Onun için kullanırken Fetullah kelimesini asla o alçağa kullanmamanızı diliyorum.” dedi.

Ataş, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin Türkiye’yi işgal planı olduğuna işaret ederek, “Eğer Türkiye’de o gün darbe planıyla başarılı olabilselerdi bugün Türkiye’yi bölmek isteyen terör örgütleri ülkemizi işgal edeceklerdi. Planları buydu, Rabbim onlara bunu da başarılı kılmadı.” diye konuştu.

Kahramankazan ilçesindeki vatandaşların 15 Temmuz darbe girişiminde canlarını siper ettiklerini hatırlatan Ataş, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

selyus