Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Mayıs 2017

Ataş, “Fitnecilerin hesapları asla tutmayacaktır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bir makam mevki için birbirlerine çelme takmaya çalışanlar, ön kesmeye çalışanlar, bir makam mevki sahibi olmak için birilerini filim fırıldak çevirmek suretiyle karalamaya çalışanlar bilsinler ki; asla hesapları tutmayacaktır.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Ankara İl Başkanlığı Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada özellikle fitne çıkarmak isteyenlere ateş püskürdü. Makam mevki için yol arkadaşlarına iftira atanlara da kızan Ataş, teşkilat mensuplarından fitne odaklarına pirim vermemesini rica etti.  

Yapılan konuşmaların ardından kürsüye gelen Mustafa Ataş, “Bir makam mevki için birbirlerine çelme takmaya çalışanlar, ön kesmeye çalışanlar, bir makam mevki sahibi olmak için birilerini filim fırıldak çevirmek suretiyle karalamaya çalışanlar bilsinler ki; asla hesapları tutmayacaktır. Burada, bu teşkilat içerisinde bugüne kadar emek sarf edenler, ter dökenler, bu davayı kendi ailesinden, kendi eşinden, kendi çocuklarından, kendi kutsal değerlerinden daha değerli görenler itibar görecektir ve Allah’ın izniyle geleceğe ancak öylece birlikte yürüyeceğiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Sizden ricam, bu fitne ocaklarına asla pirim vermemenizdir. Bu fitne ocaklarının sesini hep birlikte kesmeye mecburuz.      

selyus