Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Haziran 2017

Ataş’ın İstanbul’da bayram trafiği yoğundu

Teşkilattan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın Ramazan Bayramı’nda bayramlaşma trafiği yoğundu. Bayram Namazını, Mimar Sinan Camii’nde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte kıldıktan sonra yoğun bir bayramlaşma trafiğine giren, Ataş, Tuzla, Kartal, Ümraniye ve Üsküdar olmak üzere 4 ilçe teşkilatları ve İstanbul İl Başkanlığı bayramlaşma programlarına katıldı.

İl Başkanlığında ki bayramlaşma programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik eden Mustafa Ataş, daha sonra İstanbul’da bulunan Elazığ Dernekler Federasyonu ile Erzincan Kemaliye Yukarı Umutlu Köyü Derneği olmak üzere her iki ilin vatandaşlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Teşkilat Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana Türkiye genelinde teşkilatların en kılcal damarlarına varıncaya kadar ilgilenerek çıtayı yukarılara çeken ve İstanbul’u ana yurdu gibi çok iyi bildiği için 39 ilçe teşkilatlarına da hakim olan Ataş, öğlene kadar 4 ilçede teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaşmalar gerçekleştirdi. Basına kapalı gerçekleşen toplantılarda teşkilatları motive edici konuşmalar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, genel siyaset üzerinde durarak ana muhalefet ve FETÖ başta olmak üzere terör üzerine durdu.

selyus