Aydoğan Ahıakın, “15 Temmuz’u unutmadık ve asla unutmayacağız”

Diriliş Gençlik Federasyonu’nun programında bir konuşma yapan Başkan Ahıakın, “15 Temmuz hain darbe gecesinde milletimizin yazdığı destanı unutmadık. 15 Temmuz’u unutmadık ve asla unutmayacağız” dedi.

Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Berivan Algın’ın öncülüğünde Diriliş Gençlik Federasyonu tarafından “El ele hep birlikte güçlü Türkiye” temalı bir program düzenlendi. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Şehit yakınları, gaziler ile Sivil Tolum Kuruluşları’na yönelik organize edilen programa Devlet ve Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış ile birlikte katılan Doğu ve Güneydoğu STK Platformu Başkanı, Diyarbakır Vakfı İstanbul Şube Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın bir konuşma yaptı.

Salonda bulunan şehit aileleri ile gazilere saygı ve sevgilerini ileterek alkışlatan Diyarbakır Vakfı İstanbul Şube Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu mukaddes ülkemizde bağımsız ve özgür yaşamamızda şehitlerimiz ve gazilerimizin çok büyük önemi var. 15 Temmuz hain darbe gecesinde milletimizin yazdığı destanı unutmadık. 15 Temmuz’u unutmadık ve asla unutmayacağız” dedi.

selyus