Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Şubat 2024

Bakan Göktaş, Bayrampaşa’da dolu dolu bir gün geçirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bayrampaşa’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar ile birlikte yaptıkları ziyaretlerde önce down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Bakan Göktaş burada aileler ve çocuklarla sohbet etti.

Göktaş, programda Bayrampaşa Belediyesi’nin Sevgi Kafesi’ndeki çocuklarla birlikte mutfağa girerek, kurabiye yaptı.

Bakan Göktaş, programın ardından Bayrampaşa’da Sezai Karakoç Kütüphanesi’ni ziyaret ederek gençlerle buluştu. Göktaş daha sonra Bayrampaşa’da esnaf ziyaretlerinin ardından 1996 yılında şehit olan kahraman Kemal Aşık’ın Bayrampaşa’daki baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesini ziyaret sırasında AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar eşlik etti.

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar, seçim çalışmalarına aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Bayrampaşa’da hem ciddi karşılık bulan ve hem de sahada inanılmaz ilgi gören İlknur Kovaç Byaraktar’a Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş destek verdi, birlikte dolu dolu bir gün yaşadılar. 

selyus