Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Temmuz 2016

Bakan Kılıç, “Eline, gözüne, dizine dursun”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’da katıldığı bir programda Osmangazi Köprüsü’nde kusur arayanlara yüklendi ve “Osman Gazi Köprüsü’nden 6 dakikada karşıya geçiyorlar ama geçerken resimler alıyorlarmış. Neymiş, ‘nerede ne eksik bulurum’ diye. Eline, gözüne, dizine dursun.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’da katıldığı bir programda Osmangazi Köprüsü’nde kusur arayanlara yüklendi. Burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, “Osman Gazi Köprüsü’nden 6 dakikada karşıya geçiyorlar ama geçerken resimler alıyorlarmış. Neymiş, ‘nerede ne eksik bulurum’ diye. Eline, gözüne, dizine dursun.”

“BUNLARIN KAFASI BİR TUHAF ÇALIŞIYOR”

İstanbul’a yapılan Osman Gazi Köprüsü’nde ‘nerede eksik var’ diye bazılarının resim çekmeye çalıştığını belirten Bakan Kılıç, “IMF’den borç alan bir Türkiye yok artık. IMF’ye borç veren bir ülke var. Bazıları diyor ki, ‘bunları niye anlatıyorsunuz, biliyoruz’ ama onlar bilmiyorlar ki, muhtarlarımız bile bunların ne anlama geldiğini o kadar iyi biliyor ki, onlar bilmiyorlar. Bazıları anlamıyor. Ülkenin geldiği noktayı göremiyorlar. Ama şimdi bayramda yoğun bir şekilde o köprüyü kullanıyorlar. Geçerken de içlerinden ‘ya bunlar yine yapmış’ diyorlardır” şeklinde konuştu. Kaynak: İHA

selyus