Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mayıs 2023

Bakan Kurum’dan Şile’ye teşekkür ziyareti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1. Bölge Milletvekili adaylığı sürecinde kendisine güçlü destek veren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ile ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bakan Kurum; Şile ziyaretinde yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimleri için yaptıkları çalışmalardan dolayı ilçe teşkilatına teşekkür ederek “Milletin, iradesini Cumhur İttifakı’ndan yana kullandığını belirten Kurum, “Cumhur İttifakı olarak Meclis’te en yüksek çoğunluğu aldık. Yalanların, bahanelerin, milletin nezdinde hiçbir karşılığının olmadığını da aslında bu seçimde yine görmüş olduk” dedi.

“İNŞALLAH, DEPREM BÖLGESİNDEN ELİMİZİ, GÖNLÜMÜZÜ, YÜREĞİMİZİ 85 MİLYON BÜYÜK TÜRKİYE AİLESİ OLARAK ÇEKMEYECEĞİZ”

Deprem bölgelerinde yaşayanların, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor oranda destek verdiğini vurgulayan Kurum, “Allah hepsinden razı olsun. Cumhurbaşkanımızın, bizlerin yanında durdular. Bu da aslında muhalefetin anlaması gereken bir duruş. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah aynı anlayışla, motivasyonla biz hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Beş yıllık bakanlık sürecinde hep milletimizin dertleriyle bir arada olduk. Dertlerin çözümü adına bir irade ortaya koyduk. Biz, milletimizin yaralarını sararken, yeri geldi ekmeğimizi depremzede kardeşlerimizle bölüştük. Yeri geldi evimizi, işimizi, aşımızı paylaştık. İnşallah, deprem bölgesinden elimizi, gönlümüzü, yüreğimizi 85 milyon büyük Türkiye ailesi olarak çekmeyeceğiz.”

“BAKANIMIZI KADİM DEĞERİMİZ ŞİLE’DE MİSAFİR EDİYORUZ”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ise yaptığı konuşmada, “28 Mayıs’ta güçlü Türkiye için çıktığımız bu kutlu yolda üç kademe teşkilat mensuplarımızla toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u kadim değerimiz Şile’de misafir ediyoruz. Şile’ye her zaman güçlü desteklerini gördüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim. Şile olarak ikinci turda sandıktan Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde çıkaracağımızın sözünü veriyoruz. ”

selyus