Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Ocak 2018

Bakan Sarieroğlu’na “Yılın Bakanı” ödülü

Ankara’da düzenlenen “8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri” töreninde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ise “Yılın Bakanı” ödülüne layık görüldü.

Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen “8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri”, Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da katıldı.

SARİEROĞLU, “TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Yoğun çalışmaları ve taşeron işçilere getirilen kadro münasebetiyle ‘Yılın Bakanı” ödülüne layık görülen Bakan Jülide Sarıeroğlu, ödülünü TBMM Başkanı Kahraman’dan aldı. Bakan Sarıeroğlu, “6 ay oldu göreve geleli. Henüz yolun başında bir siyasetçiyim. Rabbim inşallah hayırlı işler yapmayı nasip eder. Taşeron konusu için ödüle layık görülmüşüm teşekkür ederim. Fakat bizler sadece vesile olduk. Bu işin asıl sahibi, Cumhurbaşkanımızdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şuan Hatay’da birlikleri ziyaret ediyor. Rabbim ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Türk Silahlı Kuvvetlerimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Ödül töreninde ayrıca TBMM Başkanı İsmail Kahraman “15 Temmuz Kararlılık ve Milli İrade” ödülü verildi.

selyus