Barış Yarkadaş’tan büyük provokasyon!

Barış Yarkadaş, Kadıköy-Eminönü Vapur İskelesi önünde AK Partililere yönelik eylem ve hakaretlerde bulunan bir grupla iletişimde bulunduğu ve bu grupları AK Partiye saldırmak için yönlendirdiği iddia edildi!

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin ile eski milletvekili Barış Yargadaş, Kadıköy-Eminönü Vapur iskelesi önünde bulunan AK Parti standına ve LED ekrana yönelik partilileri kışkırttıkları iddia ediliyor…

CHP’li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Kadıköy’de yeni bir provokasyona daha imza attığı iddia edildi. Barış Yarkadaş, Kadıköy-Eminönü Vapur iskelesi önünde AK Parti’lilere yönelik eylem ve hakaretlerde bulunan bir grupla iletişimde bulunduğu ve bu grupları AK Parti’ye saldırmak için yönlendirdiği iddia edildi.

Yarkadaş, 23 Haziran seçimlerine gölge düşürmek için bir sürü gerçek dışı haberleri olmuş gibi haberleştirerek yayınlarken, bu  yayınlar ve paylaşımlarından biride CHP’lilerin AK Parti’lilere saldırması ve sloganlar atması üzerine emniyetin aldığı barikat tedbiriydi. Yarkadaş, yaptığı paylaşımlarda gösterdiği tepki sonucu barikatların kaldırıldığını söyledi. Oysaki Yarkadaş’ın videodan görüldüğü üzere vapur iskelesine gelen CHP’lileri ve parti örgütlerini provoke ettiği iddia edildi. Yarkadaş’ın daha önce de yaptığı haberlerden dolayı ceza aldığı kamuoyunca bilinmektedir.

Öte yandan Kadıköy iskelesi önünde AK Parti’nin kurduğu LED ekrana tepki gösteren CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin ise sürekli o bölgeye gelerek oradaki siyasi çalışmaları durdurmak için  ilgili kurumlara ve emniyete şikayette bulunduğu belirtildi.

selyus