Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Mayıs 2015

Başbakan Davutoğlu’ndan, Çekmeköy Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’la birlikte Çekmeköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu’nu Belediye Başkanı Ahmet Poyraz karşıladı.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Başbakanımız  Sayın Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Çekmeköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu ile gerçekleşen belediye’deki buluşmaya Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri İsmail Safi, Erol Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, milletvekili adayı Hüseyin Yayman, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, belediye başkan yardımcıları katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Başbakan Sayın Davutoğlu’na yapı ve bahçe hakkında bilgi verirken, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tavsiye ettiği yatay büyüme planına uyumlu bir şekilde belediye hizmet binamızı inşa ettik. 50 bin m2’lik bahçesini halkımıza açtık. Gün içinde vatandaşlarımız burada piknik yapıyor. Çocuklar oyun oynuyor, paten kayıyorlar. Her anlamda onların kullanımına sunduğumuz bir hizmet binası oldu,” dedi.

Başbakan Sayın Davutoğlu, hizmet binasını çok beğendiğini belirterek, “Yapı ve çevre düzenlemesi anlamında örnek olacak bir çalışma olmuş. Tüm kamu binaları için önemli bir örnek teşkil eder. Tebrik ediyorum,” dedi.

Hakkari ve Şırnak programlarının ardından gece geç saatlerde Çekmeköy’deki toplu açılışa katılan Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, günün sonunda Çekmeköy Belediyesi’nde hazırlanan yemekte misafir edildi. Karadeniz yöresel yemeklerinin ikram edildiği gecede, Davutoğlu ailesi belediye personelleriyle de hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Etiketler:
selyus