Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Kasım 2016

Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Başbakan Yıldırım, “Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki ‘Demokrasiye sahip çıkın’. Ey Kılıçdaroğlu, demokrasiye elbette sahip çıkacağız. Demokrasiye birlikte sahip çıkacağız ama demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalım. Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur. Biz gece rüyasında görüp sabah meydanlarda üfürenlerden değiliz.”

Başbakan Yıldırım, Erzincan Tavuk Kombinası açılışı ve Genç Çiftçi Projesi kapsamında düzenlenen hayvan dağıtım töreninde yaptığı konuşmaya, tüm vatandaşları selamlayarak başladı. 

“SİYASETİ UCUZLATANLARDAN OLMADIK”

Başbakan Yıldırım, 14 yıldır sadece Erzincan’ın değil, bütün illerin, 79 milyon vatandaşın derdini dert ettiklerini ve hiçbir yere eli boş gitmediklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Projelerle ve dev eserlerle ülkemizi bir baştan bir başa donattık. Yolları böldük hayatları birleştirdik, yolları böldük milleti birleştirdik, yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böleriz, ekmeğimizi böleriz birlikte yeriz ama ülkemizi böldürtmeyiz, bunu herkes bilmeli. Türkiye’yi böldürtmeyiz.

Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki ‘Demokrasiye sahip çıkın’. Ey Kılıçdaroğlu, demokrasiye elbette sahip çıkacağız. Demokrasiye birlikte sahip çıkacağız ama demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalım. Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur. Biz gece rüyasında görüp sabah meydanlarda üfürenlerden değiliz. Biz üreterek, çalışarak, milletin gönlüne tahtlar kurarak, onların hayallerini gerçeğe dönüştürerek 10 yıldır ülkeyle birbirinden güzel eserler kazandırdık. Biz ‘mazotu ucuzlatalım’ derken siyaseti ucuzlatanlardan olmadık. Türkiye’nin gerçekleri neyse ondan ayrılmadık.”

İlginizi çekebilir

Artık burnunu tutmuyor!

Artık burnunu tutmuyor!

selyus