Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mart 2017

Başbakan Yıldırım, “Kılıçdaroğlu yazıklar olsun size“

Kılıçdaroğlu’nun geçenlerde “Sandığa gideceksiniz, haysiyetiniz ve şerefinizle hayır diyeceksiniz” dediğini belirten Başbakan Yıldırım, “Hadi oradan. Benim vatandaşım evet de hayır da dese onurlu ve şereflidir. Hayır diyenleri onurlu demeyenleri aşağılayacaksın yazıklar olsun size”

Başbakan Binali Yıldırım, referandum için Anadolu’daki ilk mitingini Amasya’da gerçekleştirdi. Yavuz Selim Meydanı’nı dolduran 10 binlere hitap eden Başbakan Binalı Yıldırım, referandum mitinglerinde Anadolu’daki ilk duraklarının Amasya olduğunu söyledi. Yıldırım, “Anadolu’dayız. Anadolu’da ilk durağımız Amasya. Neden Amasya’da başlıyoruz.

KILIÇDAROĞLU’NA “HADİ ORADAN”

Kılıçdaroğlu’nun geçenlerde “Sandığa gideceksiniz, haysiyetiniz ve şerefinizle hayır diyeceksiniz” dediğini belirten Başbakan Yıldırım, “Hadi oradan. Benim vatandaşım evet de hayır da dese onurlu ve şereflidir. Hayır diyenleri onurlu demeyenleri aşağılayacaksın yazıklar olsun size” ifadelerini kullandı.

“BU DEĞİŞİKLİK TÜRKİYE’Yİ UÇURACAK”

“Bu değişiklik Türkiye’yi uçuracak” diyen Yıldırım şunları kaydetti: “Ülke sürekli büyüyecek, refah artacak. Terör belası Türkiye’nin gündeminden kaybolup gidecek. Gereksiz tartışmalar sona erecek. Bu topraklar üzerinden bir olacağız, iri olacağız diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. 2023’te Türkiye’yi dünyanın parmakla sayılır ülkeleri arasına sokmaya hazır mısınız? O halde kararımız ‘evet’.”

selyus