Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Şubat 2017

Başbakan Yıldırım, “Vatandaşa itaat et rahat et”

Şimdi süreç başladı vatandaşa gitmekten dahi korkuyorlar. Cumhurbaşkanı’nın onaylaması birkaç gün gecikti diye inşallah geri gönderir diye dua etmeye başladılar niye korkuyorsunuz vatandaş hepimizden iyisini bilir vatandaşa itaat et rahat et” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkez tarafından Antalya’da düzenlenen belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısında bir konuşma yaptı. Başbakan Yıldırım, “Anayasa değişikliği halk oylamasında kabul edilirse Türkiye’nin bölünecekmiş. Hadi oradan, Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Ana muhalefet partisi genel başkanı adeta FETÖ’cülerle, PKK’lılarla, HDP’lilerle aynı ağızdan konuşuyor, yakışmaz.

Ana muhalefet partisi iktidar alternatifidir ana muhalefetin terör örgütlerinin gittiği yoldan gitmesi ana muhalefet partisine zarar veriyor, ona sempati duyan milyonlarca vatandaşımızı da rahatsız ediyor. Buradan vatandaşlık görevi olarak, bir partinin genel başkanı olarak değil diyorum ey Kemal bey, bırak bu terör örgütlerinin söylediklerine kulak vermeyi milletin sesine kulak ver millet birlik beraberlik kardeşlik aydınlık Türkiye diyor. Onun için bu kutlu yürüyüşte aynen Yenikapı ruhu gibi bir olalım birlikte Türkiye olalım. Ana muhalefet partisi sanki iktidara değil millete, Türkiye’ye cumhuriyetine muhalefet ediyor aynı zamanda demokrasiye ye de muhalefet ediyor, fikir yok hakaret, iftira var, Türkiye’nin hangi meselesinin çözmek için adım atsak yapıcı olmayan sürekli eleştiren bir anlayışla karşı karşıyayız.

Anayasa değişikliğine hiç bir katkı vermeyeceksiniz bir yandan da sürekli çarpıtarak vatandaşın kafasını karıştıracaksınız. Şimdi süreç başladı vatandaşa gitmekten dahi korkuyorlar. Cumhurbaşkanı’nın onaylaması birkaç gün gecikti diye inşallah geri gönderir diye dua etmeye başladılar niye korkuyorsunuz vatandaş hepimizden iyisini bilir vatandaşa itaat et rahat et” dedi.

selyus