Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Şubat 2018

Başkan Bayram Şenocak’tan Başkan Uysal’a iadeyi ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yeni atanan Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a makamında iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette ayrıca İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Temel Başalan’da bulundu.

Saraçhane Belediye Binasında gerçekleşen ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Beldeye Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Grubunun başkanının kanunen AK Parti il başkanı olduğunu hatırlattı.

Göreve yeni başlayan Bayram Şenocak’ı dün makamında ziyaret ettiğini ifade eden Mevlüt Uysal, “Sayın İl Başkanımız bize iade-i ziyarete geldi. Ziyareti Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına rast geldi. Grubumuzu da ziyaret ederek meclis üyelerimizle sohbet etme imkanı oldu. Bu hem ziyaret hem tanışma AK Parti adına yeni bir değişim, yeni bir soluk, yeni bir heyecan… Grup başkanımız olarak da o heyecanı gruba da aktaracak. İl Başkanımız Sayın Bayram Şenocak’a yeni görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

“TÜM TEŞKİLATIMIZLA BAŞKANIMIZ MEVLÜT UYSAL’A DESTEK VERECEĞİZ”

Başkan Mevlüt Uysal’ı ve İBB Meclisi AK Parti Grubunu ziyarete geldiğini belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da “Yeni dönem, yeni il başkanıyız. Büyükşehir belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla da beraber, bundan sonraki süreçte, destek anlamında yanlarımızda olduğunu bir kez daha göstermek anlamında buradaki bizim yol haritamızı konuşacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın da 4 ay önce göreve başladığını hatırlatan Şenocak, “Biz güzel projeleri yarın hep beraber daha iyi hayata geçirebilmek için birbirimize destek olacağız. Başarılı belediye başkanımız var. İnşallah bunu katlayarak, üst üste daha fazla zirveye taşıyarak İstanbul halkımıza güzel hizmetler yapmaya biz de vesile olacağız. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak 24 saat Başkanımız Mevlüt Uysal’ın yanındayız. Tüm grup yönetimimiz ve teşkilatımızla Başkanımız Uysal’ın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir

Millet Erdoğan dedi

Millet Erdoğan dedi

selyus