Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Ekim 2017

Başkan Can, AK Parti Ümraniye Teşkilatları ile bir araya geldi

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı’nın Genel İstişare ve Tanışma Toplantısı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Tanışma ve istişare toplantısına, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı. Program ilk olarak misafirlerin tanışma töreni ile başladı.

“TEŞKİLATLARIMIZLA TANIŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN BULUŞTUK”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu programdaki konuşmasına herkesi selamlayarak başladı. “Temmuz 2017 tarihinde görevim tevdi edildiğinden beri üç ay geçti. Hamdolsun üç aydır emeklerimizin boşuna gitmediğini görüyorum. Tüm mahallelerimizin başkanlarını atadık, yönetimleri ise kuruldu” dedi. Eminmollaoğlu, “Biz bu görevleri verirken bu işleri en iyi şekilde yapacak arkadaşları seçtik. Biz büyük bir aileyiz. 2019’da hem yerel seçimler hem Cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimler olmak üzere, ülkemiz için önem arz eden seçimler olacaktır. Bugün bu toplantıyı yapmamızdaki amaç 2019’a giderken tüm yönetimimizle tanışmak, kaynaşmak ve seçimlere hazırlıklı olmaktır” diye konuştu.

Eminmollaoğlu konuşmasını Başkan Hasan Can’a teşkilata desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak sonlandırdı.

BU DAVA BUGÜNLERE, YAPILAN FEDAKARLIKLARLA GELDİ

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise yaptığı konuşmasında, “Rabbim bizleri yaşını inandığı dava uğrunda yaşayanlardan eylesin. 13,5 yıldır belediye başkanıyım. Bütün ömrüm bu davanın bir ferdi olarak geçti hamdolsun. Yaptığımız iş hizmet. Tabii herkes bir şey yapacak. Belediyesi, hükûmeti, ilçe teşkilatları ve il teşkilatları, herkes bir şeyler yapacak. Eski dava arkadaşlarımızın yapmış olduğu fedakarlıklarından ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vefasını da unutmuyoruz. Bu davanın başarısı bugünün başarısı değildir. Bu dava bugünlere, yapılan fedakarlıklarla geldi. Allah bize hayal etmediğimiz kadar güzellikler nasip etti. Bugüne kadar ilçe teşkilatımızın her türlü sorunlarını çözmüş bir belediye başkanıyım. Bizim tek derdimiz hizmettir. Arkadaşlar şu anda hükûmetimiz ve Cumhurbaşkanımıza baktığınızda cumhuriyet tarihinde böyle bir parti yoktur. Bizler 40 senede Ümraniye’ye yapılamayanı yaptık, kendi dönemimizde 450 kalıcı eser kazandırdık. Bütün bunları yaptıktan sonra devletin hiç bir kurumuna beş kuruş borcumuz yok.  Şu anda ilçe teşkilatımız; başkanıyla, yönetimiyle, kadın kolları ve oluşacak olan gençlik kollarıyla hakikaten güzel bir ekip oldu. Arkadaşlar inşallah güzel şeyler yapacağız. 2019’a daha çalışkan daha güçlü ve heyecanlı bir şekilde gideceğiz.  Yeni yönetimimiz tekrardan hayırlı olsun.” dedi.

selyus