Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Nisan 2017

Başkan Can, “Seçim sonucu İslam Coğrafyası ve mazlumlar için önemlidir”

Başkan Can, “16 Nisan 2017 tarihinin önemi sadece Türkiye için değil tüm İslam Coğrafyası ve mazlum coğrafya için önemlidir. Bütün Haçlıların ittifakına karşı bugün büyük zafer kazanılmıştır.” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 16 Nisan 2017 Referandumunun “Evet” oylarının çokluğuyla sonuçlanması ve Yeni Anayasa’nın kabulüyle ilgili görüşlerini 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Ümraniyelilerle paylaştı.

Gerçekleşen programa Başkan Hasan Can ve Eşi Saliha Can’ın yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve Ümraniyeliler katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, programda bir selamlama konuşması gerçekleştirerek “100 yıllık saltanatlarını bugün yüzde 51,5 ile yıktık. Sonuç ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir gün, evet, fakat 16 Nisan 2017 tarihinin önemi sadece Türkiye için değil tüm İslam coğrafyası ve mazlum coğrafya için önemlidir. Bütün Haçlıların ittifakına karşı bugün büyük zafer kazanılmıştır. Zalimlere ve şer odaklarına karşı Allah bu millete zafer kazandırmıştır. Bizden önce 80 yıldır süre gelen bu sistemi çok iyi biliyoruz. Hamdolsun artık yeni bir sistem ile daha güçlü daha istikrarlı bir Türkiye göreceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.  

selyus