Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Nisan 2017

Başkan Can, “Ülkemiz son 15 yılda cumhuriyet tarihinin en ileri noktasına taşındı”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “16 Nisan 2017, Büyük Türkiye yolunda atılan büyük adımın tarihi olarak kaydedildi. Ülkemiz son 15 yılda cumhuriyet tarihinin en ileri noktasına taşındı. Fakat daha yapılacak çok iş ve vatandaşa verilecek çok hizmet var.”

16 Nisan 2017, Türkiye Cumhuriyeti için tarihî bir gün oldu. Milletimizin verdiği karar; daha büyük, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye için en doğru karardı. Ümraniye Belediyesi olarak; yeni sistemde de canla başla çalışacak ve vatandaşlarımıza hizmette sınır tanımamaya devam edeceğiz.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “16 Nisan 2017, Büyük Türkiye yolunda atılan büyük adımın tarihi olarak kaydedildi. Ülkemiz son 15 yılda cumhuriyet tarihinin en ileri noktasına taşındı. Fakat daha yapılacak çok iş ve vatandaşa verilecek çok hizmet var. Haçlıların ne kadar şer odağı varsa üzerimize saldığı bir referandum sürecinden milletimiz galip çıktı. Bugün herkes ne iş yapıyorsa onu daha da iyi yapmaya çalışmalı; ülkemizin önündeki engeller birer birer kalkarken memleketimizi en ileri seviyeye götürmeye çalışmalıdır. Bu bizim şehitlerimize borcumuzdur. Biz de Ümraniye Belediyesi olarak güçlü Türkiye yolunda vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmette sınır tanımamaya devam edecek; eğitimiyle, kültür-sanatıyla, altyapısıyla daha ümran bir Ümraniye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

selyus