Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Mart 2017

Başkan Can Vanlılarla bir araya geldi

İlçedeki hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Vanlılarla buluştu.

Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Maliki Ejder Batur, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çelik, Van Gürpınar Dayanışma Derneği Başkanı Şahin Akınay ve Vanlı hemşehriler katıldı.

Van Gürpınar Dayanışma Derneği Başkanı Şahin Akınay ve Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, programda tüm hemşehri derneklerine olduğu gibi kendi derneklerine yaptığı katkı ve destekleri için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye Belediyesinin yaptığı çalışmalardan ve İBB onayından çıkan 2B alanlarından bahsetti. Ardından 16 Nisan’daki referandumun önemini konu alan bir konuşma gerçekleştirdi.

Konulmasına sahada yaptıkları çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek başlayan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sisteminden bahsetti ve 16 Nisan’daki referandum süreci hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Vanlılara seslenen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “2011 depreminde 7-8 araç yardım konvoyu ve 20 kişilik yardım ekibi ile Van Erciş’e gittik” dedi. Devletin, AK Partili Belediyelerin ve Ümraniye Belediyesi olarak Van’a yapılan yardımlardan da bahseden Başkan Hasan Can, kardeşlik ve birlik, beraberliğe vurgu yaptı. Yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini anlatan Başkan Hasan Can, 16 Nisan referandumunun önemini konu alan bir konuşma gerçekleştirdi.

selyus