Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Ekim 2016

Başkan Döğücü, bayan belediye meclis üyeleri ile buluştu

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, aralarında eski ve yeni bir çok İlçe Kadın Kolları Başkanı’nın da olduğu AK Parti’li Anadolu Yakası Bayan Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Anadolu Yakası AK Parti’li Bayan Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Düzenli olarak yapılan toplantılarda İstanbul’un vizyonuna değer katacak önemli kararlar alınıyor.

31 Ekim Pazartesi günü Sancaktepe Bervaze Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de katılarak bir selamlama konuşması yaptı. 

Kadının elinin değmediği yer mutlaka eksik kalır düşüncesi ile birbirinden değerli ve tanınmış isimlerle bir araya gelen İstanbul’un başarı kadın siyasetçisi Başkan Döğücü, “Anadolu Yakası Meclis Üyelerimizle İstanbul’umuzu konuştuk. Bugün burada aralarında eski ve yeni bir çok İlçe Kadın Kolları Başkanımızın da bulunduğu tecrübeli isimlerle bir araya geldik. Tabi toplantımızın bugünlerde  gündemde olan en önemli konusu ise ‘Başkanlık Sistem’ oldu. Olası bir referanduma her zaman hazır olduğumuzun altını çizdik. Önemli konuları gündeme aldığımız toplantımız verimli geçti” dedi.  

selyus