Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Şubat 2018

Başkan Erdem “Şafak Yürüyüşleri”ne ara vermeden devam ediyor

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem göreve geldiği günden bu yana yaşanabilir bir Sancaktepe için yürüttüğü “Şafak Yürüyüşleri”ne ara vermeden devam ediyor.

Hizmet verimliliğini artırmak ve daha yaşanılabilir bir Sancaktepe için hızlı ve etkili çözümler sunmak amacı ile ilçede her mahalleyi Cuma sabahları ziyaret eden Başkanı İsmail Erdem, yapılan bu programla mahalledeki çalışmaları yerinde denetleyerek gelinen durumu yakından takip ediyor, sabah işe giden vatandaşlar ve esnafla bir araya geliyor.

Başkan Erdem 16 Şubat Cuma sabahı AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Turgay Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile beraber Samandıra Merkez ve Osmangazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan çalışmalarla büyüyen ve gelişen bir ilçe olan Sancaktepe’nin her geçen gün daha da geliştiğini söyleyen Başkan Erdem, Sancaktepe’nin ‘İstanbul’un Parlayan Yıldızı’ modern bir kent olduğunu belirtti.

Düzenlenen toplantıda vatandaşlara belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanı Erdem, Sancaktepe’de yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması ve hemşehricilik bilincinin pekişmesi çabalarını geliştirerek, barış, huzur ve kardeşliğin en üst düzeyde tesisine yönelik çalışmaları öncelikli görev sayan bir anlayış içinde olduklarını belirterek, bu noktada, Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak, toplumsal çıkarların korunmasında gayret sarf ettiklerini söyledi.

Başkan Erdem,  “Kente karşı sorumluluk duyulmasında, kentli bilincinin sağlanmasında gayret ve çaba içindeyiz. Bunun sonucu olarak yaptığımız uygulamaların Sancaktepeliler tarafından ilgi ve memnuniyetle karşılanması bizi memnun etmektedir.” dedi.

Toplantı sonrası mahalle esnafını ziyaret eden Başkan Erdem, işe giden vatandaşlarla ayaküstü sohbetler yaparak kısa süreli taleplerini dinledi.

selyus