Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Mart 2019

Erdoğan, “AK Parti belediyeciliğinin en yakın tanığı Ümraniye’dir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AK Parti belediyeciliğinin en yakın tanığı Ümraniye’dir. Ümraniye, hizmetin değerini ve kıymetini gayet iyi bilir. CHP zamanında Ümraniye’de çöp, çukur ve çamur vardı. 26 yıl önce vahşi çöp depolama merkezi patladığında 39 kardeşim can verdi. Bunun hesabını Ümraniye bunlara sormayacak mı? Ümraniye’deki vahşi çöp depolama alanını spor tesisi yaptık. Aramızdaki fark bu.”

31 Mart Yerel Seçim maratonunda, 41 günde 59 il ve 29 ilçede düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Alemdağ Caddesi Trafiğe Kapalı Alanda kendisini bekleyen 10 binlerce Ümraniyeli ile buluştu.

Mitinge Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra; Bakanlar, İstanbul Milletvekilleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti İlçe Belediye Başkanları ve 10 binlerce vatandaş katıldı.

“ALLAH BİZLERE ONURLA HİZMET ETMEYİ NASİP ETTİ”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Allah’ın rahmeti ve selamı hepinizin üzerine olsun. Rabbim bu güzel günleri sonsuza kadar daim eylesin.

Son 16 yıldır Türkiye, İstanbul ve Ümraniye artık çok değişti ve bambaşka oldu. Hayat devam ettikçe, hizmette devam edecektir. 15 yıldır Ümraniye’ye 450’nin üzerinde kalıcı eser gibi birçok hizmeti yapmak nasip oldu. En önemlisi de her zaman kimsesiz ve çaresizlerin yanında olduk. Aç ve açıkta kimseyi bırakmadık. Allah bizlere onurla hizmet etmeyi nasip etti.

15 yıl önce tertemiz üstlendiğimiz bu görevi alnımızın akıyla tamamlayacağız. Benim hakkım sizlere helal olsun. Sizlerde haklarınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Ümraniye’de ağırlamak bizim için bir onurdur” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

“AFRİN’DE TÜM TÜNELLERİNE VARINCAYA KADAR YERLE YEKSAN ETTİK”

Alemdağ Caddesi Trafiğe Kapalı Alan’da coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, “Sizleri selamların en güzeliyle hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün Ümraniye yine bambaşka. Biliyorum ki Ümraniye Pazar günü için kararını vermiş. Sizlere şükran borçluyum. Çünkü 24 Haziran seçimlerinde bu kardeşinize yüzde 56.3 oy oranıyla sahip çıktınız. Ayrıca yüzde 57 ile Cumhur İttifakını, yüzde 48 ile AK Parti’yi Ümraniye’de birinci yaptınız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne içerideki vesayetçilerin ne de dışarıdaki Türkiye düşmanlarının milletin iradesini gasp etmesine fırsat vermeyeceğiz. Dünyanın en iyi on ekonomisinden biri hedefimizde kararlıyız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Afrin’de tüm tünellerine varıncaya kadar yerle yeksan ettik. Terör koridoru diye bir şey bırakmadık. Kırmızı listedeki PKK grubunu ummadıkları anda CHP’nin terörist yok dedikleri yerde imha ettik. Devletimizi tehdit eden Kandil’deki terör baronları şu anda kaçacak delik arıyor. Bu milletin gündeminden terör meselesini tamamen kaldırana kadar durmayacağız. Bunu CHP ve Kandil güdümündeki ortaklarına rağmen başaracağız” diye konuştu.

“ÜMRANİYE, HİZMETİN DEĞERİNİ VE KIYMETİNİ GAYET İYİ BİLİR”

“AK Parti belediyeciliğinin en yakın tanığı Ümraniye’dir. Ümraniye, hizmetin değerini ve kıymetini gayet iyi bilir” diyerek konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP zamanında Ümraniye’de çöp, çukur ve çamur vardı. 26 yıl önce vahşi çöp depolama merkezi patladığında 39 kardeşim can verdi. Bunun hesabını Ümraniye bunlara sormayacak mı? Ümraniye’deki vahşi çöp depolama alanını spor tesisi yaptık. Aramızdaki fark bu. Unutmayın dirlik olmadan birlik olmaz. Kendi insanını hor görenler bizim hizmet aşkımızı anlayamazlar” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ömrünün son 25 yılı ülkemize hizmetle geçmiş Binali Bey’i İstanbul’un huzuruna çıkardık. Ümraniye’de de güzel işler yapan İsmet Kardeşimizi aday olarak çıkarttık. Kardeşlerimizin yanında olacaksınızdır. Sizlerden Pazar günü mutlaka sandığa gitmenizi istiyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

selyus