Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Ekim 2019

Başkan Erdoğan, İstanbul’dan bahsetti

İBB Meclisinde çoğunluğun AK Parti’de olduğunu belirten Başkan Erdoğan, “Belediye meclisini Cumhur İttifakı yönetiyor. İstanbul’da da yönetiyor, Ankara’da da açık ara yönetiyor” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında bir konuşma yaptı. Önemli konulara değinen Erdoğan, İstanbul seçimlerinde başarılı olduğumuzu ifade etti.

Kızılcahamam kampında partililerle istişareler yapan Başkan Erdoğan, “Buradaki çalışmalarımızda şunu gördüm; fitne bayağı egemen. Fitnenin egemen olduğu yerden de ne hayır ne bereket çıkar” dedi.

Erdoğan, “Belediye meclisini Cumhur İttifakı yönetiyor. İstanbul’da da yönetiyor, Ankara’da da açık ara yönetiyor” diye konuştu.

Başkan Erdoğan, “AK Partinin girdiği tüm milletvekili ve mahalli idareler seçimlerindeki genel seviyesinin gerisine düşmedik.” ifadelerini dile getirdi.

Erdoğan, “Elbette milletvekilliği ve belediye başkanlığı olarak kaybettiğimiz her yerin muhasebesini yapacak, gereken tedbirleri alacağız. Fakat evvela, ortada asla bir başarısızlık, telafi edilemeyecek bir yıkım olmadığını önce kendimiz kabul edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, “Milletimiz AK Parti’den kendi iç meseleleriyle uğraşmasını değil, ülkemize daha büyük hizmetler kazandırmasını bekliyor.”

selyus