Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mart 2020

Başkan Erdoğan, STK’lı gençlerle buluştu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Alanında Çalışan STK Temsilcileri ile İstişare Toplantısı’na katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Programa STK temsilcilerinin yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Julide Sarıeroğlu da katılırken, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları da programda hazır bulundu.

STK temsilcilerine hitap eden Başkan Erdoğan, son zamanlarda gönüllü kuruluşlara yönelik yapılan tacizlerin arttığını ifade ederek, bu tür buluşmaların oldukça anlamlı olduğunun altını çizdi. Erdoğan, “Basın yayın organlarında, özellikle sosyal medyada millete ve gençlere hizmetten başka hiçbir gayesi olmayan kuruluşlarımıza yönelik itibar suikastları düzenleniyor. İşte bu noktadan hareketle bizim birliğimiz, bizim beraberliğimiz ve bizim kardeşliğimiz çok ama çok önemli” dedi.

‘Bizi bölmek ve parçalamak gayreti içerisinde olabilirler’ diyerek sözlerine devam eden Başkan Erdoğan, yapılacak tüm oyunları ve tuzakları bu kadroların bozacağını ifade ederken, “İman varsa imkân da vardır” vurgusu yaptı.

“DÜNYADAKİ SOSYAL DEĞİŞİMLER EN ÇOK GENÇLERİ ETKİLİYOR”

Programın ev sahipliğini yapan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, programda konuşma gerçekleştirdi. 31 farklı Sivil Toplum Kuruluşu Başkanının katıldığı toplantıda, dünyadaki sosyal değişimlerin en çok gençliği etkilediğinin altını çizen Büyükgümüş; toplantılarda sert değişim rüzgârına karşı gençliği savrulmadan siyaset ve sivil toplum olarak sakin limanlara nasıl ulaştırabiliriz bunun cevabını arıyoruz ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda farklı çalışma gruplarının kurulması planlanarak, sivil toplum ve siyaset birlikteliğinin ortak çalışmalar ile daha da derinleştirileceği ifade edildi.

selyus