Başkan Erdoğan’ın o sözleri ayakta alkışlandı

AK Parti Grup toplantında bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,”Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu ülke bölünmez. Bu millet diz çökmez.  Bu devlet, inşallah, ilelebet payidar kalır” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Grup Toplantısı’na katılarak konuşma yaptı.

Türkiye’yi, haklı mücadelesi için eleştirenlerin, tehdit edenlerin, durmaya ve geri çekilmeye zorlayanların, teröristler karşısında böyle kararlı bir duruş sergilemediklerini ifade eden Erdoğan, “Çanakkale’de yedi düveli dize getirmiş, İstiklal Harbi’nde yedi düvele rağmen yeni devletini kurmuş, bunca yıldır terör örgütleri vasıtasıyla vurulan darbelere rağmen dimdik ayakta kalmış Türkiye, bunlara mı eyvallah edecek? Bizi yaptırımla korkutanlar, bizim için tek yaptırım merciinin Allah olduğunu bilmiyorlar galiba. Bize kendi isteklerini dikte etmeye çalışanlar, bizim sadece milletimizden emir alacağımızı da bilmiyorlar galiba. Türkiye’yi müstemlekeleriyle karıştıranlar, gerçeği görmek için bundan daha açık ne tür bir bilgi, belge, karar bekliyor olabilirler? İşte burada tekrar söylüyorum. Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu ülke bölünmez. Bu millet diz çökmez. Bu devlet, inşallah, ilelebet payidar kalır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri uzun süre ayakta alkışlandı.

İlginizi çekebilir

BİR ÖMÜRDEN ÇOK DAHA FAZLASI

BİR ÖMÜRDEN ÇOK DAHA FAZLASI

selyus