Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Ocak 2021

Başkan Göksu, “Allah korsun, CHP’ye fırsat verildiğinde var ya…!!!”

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Göksu, “Allah korusun eğer yanlışlıkla Cumhuriyet Halk Partisi’nde azıcık pencere açıldığında nasıl 100 yıllık hayaller hortlamaya başladıysa Allah korusun bütün hayatınız kapatırlar.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı 1. Oturumunda söz alan İBB AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP’yi çok ağır bir şekilde eleştirdi.

Başkan Göksu, “Milli kalkınma ve demokrasinin önündeki en büyük engel Cumhuriyet Halk Partisi’nin enfekte ettiği zihniyettir! Yani milli kalkınma ve demokrasinin önündeki en büyük engel Cumhuriyet Halk Partisi’nin zihniyetidir” dedi.

GÖKSU, CHP ZİHNİYETİNİ TANIMLADI

“CHP zihniyeti nedir?” diye soran Başkan Göksu, “Aziz İstanbullular, bakın ben size CHP zihniyetini 5 başlıkta anlatayım: 1- CHP zihniyeti dogmatiktir. 2- CHP zihniyeti yasakçı ve dayatmacıdır. 3- CHP zihniyeti kibirli ve ötekileştiricidir. 4- CHP zihniyeti takiyecidir, samimiyetsizdir, illüzyonudur. 5- CHP zihniyeti beceriksiz ve bereketsizdir” şeklinde konuştu.

GÖKSU, “CHP ZİHNİYETİ MİLLİ ŞEFİN DÜN DURDUĞU NOKTA NEYSE, BUGÜN DE AYNI NOKTADA DURMAKTADIR”

Konuşmasını sürdüren Göksu, “Bu çerçevede baktığımızda CHP zihniyeti asla yenilikçi değildir. CHP zihniyeti milli şefin dün durduğu nokta neyse, bugün de aynı noktada durmaktadır. CHP zihniyeti dinde reform, ezanda reform yapmaya kalkarken, 100 yıllık kendi tarihine reform yapmayı kalına bile getirmemiştir. Geçmişte Kur’an-ı aslından, ezanı aslından alıkoymak için büyük emek sarf ve gayret ederken bu konuda mücadele edenlere, evet; büyük acılar yaşatmıştır! Büyük zulümler yaşatmıştır! Biz tam bunlar unutuldu derken 21 yüzyılda ete kemiğe bürünmüş olarak ilk fırsatta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 100 yıllık kabus yeniden hortladı. İlk fırsatta ortada hiçbir şey yokmuş gibi 747 yıldır ruhuna hiç dokunulmadan gelen Şeb-i Arus törenleri ruhuyla beraber değiştirildi” diye konuştu.

CHP ZİHNİYETİNİN UTANÇ TABLSU!

Göksu, “Ben burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmişe dönük duygularımı anlatırken, geçmişe ağıt yakmak için anlatmadım. Ben özellikle genler şu çağrıda bulunmak istiyorum, şuanda Türkiye’de yaşadığınız bu özgürlük ortamı var ya, bu fırsat eşitliği var ya, Allah korusun eğer yanlışlıkla Cumhuriyet Halk Partisi’nde azıcık pencere açıldığında nasıl 100 yıllık hayaller hortlamaya başladıysa Allah korusun bütün hayatınız kapatırlar. Ben bunları kurusıkı atmıyorum. Şimdi size Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’sini (CHP’nin utanç tablosu) göstereyim. Ne var? Çöplük faciası. Ne var? Ekmek karnesi. Ne var? İdamlar. Ne var? “Temel Atmama Töreni”. Ne var? Ahır yapılan camiler. Ne var? Bugün git, yarın öl sağlık politikaları. Ne var? Susuzlukla savaşlar. Ne var? Kapatılan uçak fabrikaları” dedi.

AK PARTİ’NİN GURU TABLOSU

AK Parti’nin icraatlarını da gösteren Başkan Göksu, “Bu da AK Parti’nin (gurur tablosu) 18 yılı. Yani sizin geleceğiniz gençler.

Ne var? Tekno Kentler, Bilişim Vadileri, SİHA’lar, İHA’lar, helikopterler. Avrasya’lar, Marmaray’lar, tüneller, boğaz köprüleri, havalimanları, şehir hastaneleri var…” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus