Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA, İÇ POLİTİKA 16 Şubat 2022

Başkan Göksu, “CHP’ zihniyeti: milli ve yerli değerlere karşı “𝐈’𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐎𝐊”, yabancıya karşı “𝐈’𝐦 𝐎𝐊” diyor”

AK Parti İBB Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarında kürsüye çıkarak söz aldı.

Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu isim vermeden hedef alan Göksu, eleştirilerini İngilizce “𝐈’𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐎𝐊” ve “𝐈’𝐦 𝐎𝐊” sözlerini kullanarak yaptı.

Amerika Büyükelçisi gelir gelmez İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ediyor. Çünkü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kariyer planlaması için ikinci bir kalkana ihtiyacı var. Niye? Partisine mesaj vermesi gerekiyor.
Bütün Türkiye izledi. Neyi İzledi? Amerika Büyükelçisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir şey konuşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ne söylendiğini anlamıyor. Ne söylendiğin anlamadan “𝐈’𝐦 𝐎𝐊” diyor. Yani ne demek istiyor? “Ne söylersen ben hazırım, tamamım” diyor.
Burada dikkat etmemiz gereken şey İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının bir yabancı karşısındaki psikolojik seviyesidir.
Burada ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin zihinsel haritasına da bir bakmamız gerekiyor. Yabancılar karşısında, onların ne söylediklerini anlamasalar da “𝐈’𝐦 𝐎𝐊”, bu milletin âlî menfaatlerine “𝐈’𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐎𝐊”.
Bu ülkenin askeri terörle mücadele etmek için yurt dışına giderken “𝐈’𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐎𝐊”, Amerika Büyükelçisi”𝐈’𝐦 𝐎𝐊” diyerek eleştirilerini arda arda sıraladı.

İlginizi çekebilir

Nurdan Özyazar’a yeni görev

Nurdan Özyazar’a yeni görev

selyus