Başkan Göksu, “CHP’nin Altan’ı kim?

İBB Meclisinde önemli bir konuşma yapan Göksu, “Bu Altan’ın bir özelliği var, nedir biliyor musunuz? Hayal satar, umut satar, dolandırır ve hırsızlık yapar. Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi bu sloganı kullanırken acaba, kendilerine sorsam: Sizin Altan’nınız kim Allah aşkına?”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda gündem dışı söz alan İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yaptığı konuşmasında bir film hikayesini anlattı ve CHP’li meclis üyelerinin adeta başını döndürdü.

ALTAN HAYAL SATAR, UMUT SATAR, DOLANDIRIR VE HIRSIZLIK YAPAR

Başkan Göksu, “CHP, 31 Mart sürecinden bu yana 3 tane tiyatro sahnelemek istiyor. Biliyorsunuz tiyatro 3 bölüm şeklinde sahnelenir. Komedi, dram ve trajedi!  31 Mart’a kadar komediyi oynadılar. Şimdi dramı oynuyorlar. En son tutundukları şey ‘her şey çok güzel olacak’ dediler.

Bakın ben size bir filmden bahsedeceğim. O filmden etkilenmişler bu sloganı bulmuşlar. O filmin ana karakteri ‘baba oğlu Altan’. Bu Altan’ın bir özelliği var, nedir biliyor musunuz? Hayal satar, umut satar, dolandırır ve hırsızlık yapar. Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi bu sloganı kullanırken acaba, kendilerine sorsam: Sizin Altan’ınız kim Allah aşkına?

selyus