Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mayıs 2019

Başkan Göksu’dan İmamoğlu’na cevap!

Başkan Göksu, “CHP adayının hakkımdaki sözleri için tek söyleyeceğim kabalık, zayıf kişiliklerin güç taklididir. Taklidin eninde sonunda varacağı noktayı da tüm Türkiye dün gece hep birlikte görmüş olduk” dedi.

Ahmet Hakan, CNNTÜRK’te Tarafsız Bölge programına davet ettiği CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Ekrem İmamoğlu, şirin görünmeye çalıştığı kabuğundan çıkarak gerçek kimliğine büründü. Program içerisinde zaman zaman Ahmet Hakan’la tartışan ve işine gelmeyen sorular sorulduğunda kabalaşan CHP’nin proje adayı İmamoğlu, bir Yunan Medyasında çıkan habere niye cevap vermiyorsun diyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya da canlı yayında hakaret etmekten geri kalmadı!

İmamoğlu, “Ben şimdi durup seceremimi anlatacağım aklı kıt bir belediye başkanına! Başka kim derse titrine bakmam aklı kıt derim. Niye cevap vermedim? Onu söyleyen belediye başkanını adam yerine koymadım” diye Başkan Göksu’ya hakaret etti!

“KABALIK, ZAYIF KİŞİLİKLERİN GÜÇ TAKLİDİDİR”

Proje adayının bu hakaretine cevap veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “CHP adayının hakkımdaki sözleri için tek söyleyeceğim kabalık, zayıf kişiliklerin güç taklididir. Taklidin eninde sonunda varacağı noktayı da tüm Türkiye dün gece hep birlikte görmüş olduk” dedi.

selyus